• Eesti Keel
  • English (United Kingdom)
  • Finnish (Suomi)
  • Russian (CIS)
Viisas ajatus ansaitsee korkeatasoista kääntämistä
viro, venäjä, suomi, englanti, saksa, ruotsi, latvia, liettua …
ajoneuvot, raskaat koneet, rakentaminen, tienrakennus, kattilat, polttimet, lämmitysjärjestelmät, ilmanvaihto, vesihuolto, viemäröinti, putkistot, pumput, venttiilit, työvälineet, työstökoneet, koneenrakennus, elektroniikka, automaatio, viestintä, tietotekniikka, ohjelmistot, sähkö, energia, ympäristönsuojelu, kemia, lääketiede, elintarviketeollisuus, sopimukset, talousala, kirjanpito, pankkiala, työn organisointi, työnkuvaukset, markkinointi, mainostekstit, standardit …
Teknisen Kääntämisen Keskus
on seuraavien erityisala-
yhdistysten perustajajäsen:
Teknisen Kääntämisen Keskus
on seuraavien erityisala-
yhdistysten jäsen:
 

Luottamuksellisuus ja tietosuoja

Ymmärrämme, kuinka tärkeää on käsitellä yrityksen liikesalaisuuksia luottamuksellisina. Asiakkaan tietojen ja asiasisällön leviämisen ehkäisemistä koskevat vaatimukset sisältyvät jokaisen työntekijämme sopimukseen. Kaikkia asiakkaalta käännettäväksi saatuja materiaaleja käsittelemme luottamuksellisena tietona.

Varmistusjärjestelmämme takaa kaikkien tietojen ja asiakirjojen säilymisen, tehokas virustorjunta estää haittaohjelmien pääsyn tietokoneille.

Päämäärämme on olla kaikin puolin luotettava kumppani. Arkistoimme teille tekemämme käännökset ja saatte käyttää niitä siten myös tulevaisuudessa. Se takaa tasaisen hyvän laadun ja mahdollistaa seuraavissa tilauksissa myös alennuksia.

 
    
Teknisen Kääntämisen Keskus 
puh: +372 661 3738