• Eesti Keel
  • English (United Kingdom)
  • Finnish (Suomi)
  • Russian (CIS)
Viisas ajatus ansaitsee korkeatasoista kääntämistä
viro, venäjä, suomi, englanti, saksa, ruotsi, latvia, liettua …
ajoneuvot, raskaat koneet, rakentaminen, tienrakennus, kattilat, polttimet, lämmitysjärjestelmät, ilmanvaihto, vesihuolto, viemäröinti, putkistot, pumput, venttiilit, työvälineet, työstökoneet, koneenrakennus, elektroniikka, automaatio, viestintä, tietotekniikka, ohjelmistot, sähkö, energia, ympäristönsuojelu, kemia, lääketiede, elintarviketeollisuus, sopimukset, talousala, kirjanpito, pankkiala, työn organisointi, työnkuvaukset, markkinointi, mainostekstit, standardit …
Teknisen Kääntämisen Keskus
on seuraavien erityisala-
yhdistysten perustajajäsen:
Teknisen Kääntämisen Keskus
on seuraavien erityisala-
yhdistysten jäsen:
 

Määräaika

Suosittelemme varaamaan kääntämistä varten riittävästi aikaa, sillä teksti ei valmistu yhdessä yössä. Todelliset tarpeet ovat kuitenkin valitettavasti usein toisenlaisia…

Pyrimme aina ottamaan asiakkaan toiveet huomioon ja tekemään kaikkemme noudattaaksemme hänen toivomaansa määräaikaa, mutta samalla arvioimme realistisesti, onko työ mahdollista saada valmiiksi kyseiseen määräaikaan mennessä.

Yksi kääntäjä pystyy kääntämään noin viisi huolellista sivua päivässä. Pitkää tekstiä käännettäessä vauhti on hieman nopeampi. Hyvin lyhyt teksti saattaa jälleen viedä keskimääräistä enemmän aikaa.

Yhtenäisin tulos saavutetaan, kun koko tekstin kääntää yksi kääntäjä ja tarkastuksen tekee yksi toimittaja. Mutta jos on kiire tai tilaus on hyvin laaja, on aina mahdollista jakaa projekti useamman kääntäjän kesken ja yhtenäistää terminologia tarkastusvaiheessa.

 
    
Teknisen Kääntämisen Keskus 
puh: +372 661 3738